Cosul este gol

messenger facebook twitter Google+
Produse
Newsletter
Profită de super promoții


 

Termeni si Conditii

Compania care administreaza site-ul http://www.cioccioc.ro, denumit in continuare CIOCCIOC, este SC Azet Shop S.R.L, numita in continuare Azet Shop SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr.J15/191/19.03.2012 si avand Codul Unic de Inregistrare: 29930869, cu sediul in Municipiul Targoviste, Strada Campulung, Nr 178 F, judetul Dambovita si punct de lucru in Bucuresti, Sector 6, Strada Nucsoara, Nr 11.


Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Azet Shop SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii de utilizare".
 
1.Accesul la informatiile de pe site
 
Azet Shop SRL garanteaza oricarui utilizator acces limitat, in interes personal, pe site-ul CIOCCIOC si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Azet Shop SRL fara acordul prealabil scris al acesteia. Aveti un drept limitat, ne-exclusiv si revocabil de a crea o legatura web (link) catre pagina principala a site-ului CIOCCIOC, sau catre orice alta pagina, atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Azet Shop SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris a acordului nostru.

2. Comunicarea electronica

In momentul in care vizitati CIOCCIOC sau ne trimiteti email-uri, comunicati cu noi pe cale electronica,sunteti de acord ca toate aceste comunicari(email-uri, note, conventii, newslettere, stiri, sau orice alt tip de informatii pe care noi le furnizam electronic) satisfac toate cerintele legislatiei nationale si europene. Acceptul dumneavoastra de a comunica cu noi pe aceasta cale, fie ca numai primiti aceste informatii sau si in cazul in care dumneavoastra ne trimiteti informatii pe cale electronica, reprezinta un accept echivalent cu semnatura olografa pe orice document fizic, ca si cum aceste informatii ar fi tiparite pe un suport fizic, in scris. Dumneavoastra, si CIOCCIOC deasemenea, sunteti de acord sa respectati intocmai cele comunicate pe cale electronica, punand folosirea acestor comunicari sub incidenta prezentului document numit „Termeni si conditii de utilizare”.

3. 
Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului CIOCCIOC (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date) reprezinta proprietatea Azet Shop SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Azet Shop SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Se permite folosirea site-ului CIOCCIOC numai in limitele metionate in articolul 1 al prezentului document.

4. Comentariile si alte comunicari ale utilizatorilor

Toti utilizatorii ce acceseaza site-ul CIOCCIOC pot face comentarii la adresa lui si a produselor oferite, ce pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Azet Shop SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. 

Azet Shop SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Azet Shop SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde in lume. 

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Azet Shop SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document.

5. Despre produse si servicii

Azet Shop SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea si tinerea la zi a continutului, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). 

Continutul CIOCCIOC (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii producatorilor respectivi in Romania. Din acest motiv, Azet Shop SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul CIOCCIOC, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. Azet Shop SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. 
Azet Shop SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Azet Shop SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de catre Azet Shop SRL de la acest client.

Din acest motiv Azet Shop SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului sau nu se afla pe stoc.

6. 
Despre preturi

Preturile prezentate includ TVA (24%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altfel. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.Nu exista limita de pret minima a comenzii. 

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre sistemul nostru informatic. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii nostri de vanzari. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans prin diferite metode (OP, card bancar, etc), diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

7. 
Despre livrare

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania . Azet Shop SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.  In Bucuresti  livrarea este gratuita pentru comenzile care depasesc valoarea de 300 lei. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 lei se percepe o taxa de 15 lei. 

Azet Shop SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Azet Shop SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu clientul, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. 

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Azet Shop SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Azet Shop SRL de la acest client.

8. 
Despre plata

Plata produselor comandate conform acestor “Termeni si Conditii de utilizare” se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Azet Shop SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. 

Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Azet Shop SRL la adresa de e-mail contact@cioccioc.ro sau prin fax, la numarul 021-2203015. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Azet Shop SRL. 

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea

9. Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului CIOCCIOC beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service autorizat pentru produsul respectiv. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Azet Shop SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Azet Shop SRL de la acest client.

10. Linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul CIOCCIOC este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Azet Shop SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Azet Shop SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului CIOCCIOC. 

Azet Shop SRL  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul CIOCCIOC. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

11. 
Dreptul de returnare a produselor

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Factura fiscala tine loc de contractul de vanzare-cumparare.

Returnarea produselor se supune acestei legi in cazul in care acestea au fost livrate clientilor prin firma de curierat rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Azet Shop SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care prezinta urme de consum sau de uzura, etc.

Livrarile pe raza municipiului Bucuresti se fac de catre personalul Azet Shop SRL. Verificarea si proba la primirea produsului sunt necesare in prezenta unui reprezentant al Azet Shop SRL . Acest caz nu poate fi considerat comert la distanta si ca urmare clientul nu beneficiaza la dreptul de denuntare a contractului in termen de 10 zile. In cazul ridicarii produsului de la sediu se aplica aceeasi regula, clientul nu beneficiaza la dreptul de denuntare a contractului in termen de 10 zile. La ridicarea produsului este necesara verificarea acestuia. Clientul nu este obligat sa semneze primirea produsului pana la testarea corespunzatoare a acestuia.

12. 
Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site-ul CIOCCIOC, sau de informatiile prezentate pe acest site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. 

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti “Termeni si Conditii de Utilizare” a site-ului CIOCCIOC, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri

 

 

 

LG General Fujitsu NordItalia Omron Fujitsu Daikin Ab Fit Fora Gree Actuell

Compara-pret.ro    Indecis - Compara preturi produse    Viziteaza magazinul Cioccioc.ro pe ShopMania   Ghidul tau autentic de shopping. 
Partener Shoogle 

Copyright © 2012 SC AZet Shop SRL, CUI: 29930869 , Reg.Com.: J15/191/2012       ANPC     Rezlizat si gazduit de nssweb.ro