Cosul este gol

messenger facebook twitter Google+
Produse
Newsletter
Profită de super promoții


 

Livrare si plata

Produsele sunt livrate in 24 de ore in Bucuresti si 48 de ore in tara din momentul in care ai confirmat comanda operatorului CiocCioc. Acest interval este valabil in zilele lucratoare (luni-vineri). Comenzile primite in weekend vor fi onorate in primele zile ale saptamanii urmatoare.

In Bucuresti produsele sunt livrate de personalul CiocCioc, iar livrarea este gratuita pentru comenzile care depasesc valoarea de 300 lei. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 lei se percepe o taxa de 15 lei.

In exteriorul Bucurestiului, in tara, livrarea se face cu una dintre firmele de transport partenere: TCE, Urgent Curier sau Bookurier si se calculeaza astfel: primul kg = 9 lei, iar kilogramele suplimentare sunt taxate cu 0.8 lei fiecare. In cazul in care localitatea de livrare nu se afla in aria de acoperire a curierului, se adauga 0.8 lei/km, taxat doar dus. De asemenea, in cazul in care doriti sa achitati in momentul primirii coletului, pentru livrarile de pana la 1000 de Lei se achita 6 Lei taxa de ramburs, iar pentru livrarile cu o valoare de peste 1000 Lei se achita 1% din valoarea produsului. Tarifele nu includ TVA.

Exemplu: pentru un colet in valoare de 900 Lei, de 2 kg, trimis in tara, in Municipiul Targoviste, cu plata la livrare, costul intregului transport, cu Tva si taxa de ramburs inclusa, este de 19.59 Lei.
 

Dalps NordItalia HotPoint Ariston Microlife Fora Yamato Taidoc Ab Fit EasyMate Sport Vision

Compara-pret.ro    Indecis - Compara preturi produse    Viziteaza magazinul Cioccioc.ro pe ShopMania   Ghidul tau autentic de shopping. 
Partener Shoogle 

Copyright © 2012 SC AZet Shop SRL, CUI: 29930869 , Reg.Com.: J15/191/2012       ANPC     Rezlizat si gazduit de nssweb.ro